Matrent


 Ons huurtarief downloaden

Ons bedrijf

Naast de levering van nieuwe machines van premiummerken kan je bij BIA ook terecht voor de huur van materieel. Sinds 6 jaar stellen wij een vloot te huur van zowat 65 werfmachines en machines voor burgerlijke bouwkunde, van 12 tot 38 ton, voor een periode gaande van 24 uur tot meerdere maanden.


Ons aanbod

De vloot van MATRENT bestaat grotendeels uit Komatsu-machines van het type wielladers, graafmachines op rupsen of banden en bulldozers. Bovendien bieden wij ook het zogenaamde iMC (Intelligent Machine Control) aan, geleid door een GPS-systeem geïntegreerd in de machine. Deze vergevorderde en exclusieve technologie komt binnen jouw bereik op de bulldozer D61PXi en op de graafmachine van het type PC210LCi. Wij kunnen ook zorgen voor een correcte activering met opleiding voor de operator en gebruiksondersteuning. Talrijke klanten maken hiervan reeds gebruik: ontdek hun getuigenis.


Onze sites

Het bedrijf MATRENT is operationeel op 3 sites in de onmiddellijke omgeving van de servicecenters van BIA, waar onze machines tussen elke verhuurbeurt strikt onderhouden en gereviseerd worden. De meerderheid van onze machines bevindt zich op onze site in Fleurus, in de buurt van Charleroi, maar je kan ook een aanzienlijk machineaanbod ontdekken op onze sites in Deinze, nabij Gent, en Zutphen in Nederland.


Onze troeven

Kies je voor MATRENT, dan kies je voor de garantie op het beste materieel, wat ook de toepassing is: bouw, grondverzet, burgerlijke bouwkunde, industriële overslag, recyclage, havenactiviteit, steengroeven…


Wij bieden je steeds machines en materieel dat:

  • recent en perfect operationeel is
  • 100% conform de wettelijke bepalingen en reglementering is
  • onderhouden en gereviseerd wordt door gekwalificeerde en ervaren BIA-technici

Huur je bij MATRENT, dan kies je voor:


Uw contactpersoon helpt je graag verder met de nodige uitleg of een offerte:

bruno-croegaertBruno Croegaert

Rental Manager MATRENT

Tél. : 0498 20 09 31 – 02 689 29 42

bruno.croegaert@biagroup.com

 

 

Ask for a quote