BIA zal dit jaar opnieuw sterk aanwezig zijn op de MATEXPO beurs

matexpo_mailsign_exposanten50_a11

BIA zal dit jaar opnieuw sterk aanwezig zijn op de MATEXPO beurs

August 2, 2017 Uncategorized

BIA zal dit jaar opnieuw sterk aanwezig zijn op de MATEXPO beurs van 6 tot 10 september in Kortrijk XPO. Bij die gelegenheid nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze 1.200 m2 grote stand A11. Die bevindt zich op dezelfde locatie als voorgaande jaren, maar krijgt een nieuw uitzicht. Ziehier in avant-première de thema’s van de editie 2017:

2017-06-28_11h01_03

 

 

Technology & innovation

KOMATSU technologie en innovatie in dienst van efficiëntie en veiligheid.
Het “iMC” (intelligent Machine Control op graafmachines en bulldozers) gamma breidt elk jaar uit en garandeert een uitzonderlijk precisie-, productiviteits- en veiligheidsniveau.
De hybride graafmachines (HB215 en HB365) paren productiviteit aan brandstofbesparing en milieubescherming.
Kom met onze specialisten praten over de zeer concrete en onmiddellijke voordelen van het gebruik van de nieuwe KOMATSU producten.

 

mr-5
Utility MR-5
Komatsu Europe lanceert een nieuw gamma MR-5 minigraafmachines. Ze zijn krachtig, efficiënt in krappe ruimten en gemakkelijk te onderhouden.
Ontdek de nieuwe PC30MR-5, PC35MR-5, PC45MR-5 en PC55MR-5. Deze veelzijdige machines zijn ontworpen om de veiligheid en het comfort te verhogen, tegen lagere exploitatiekosten.

 

2017-06-28_11h08_17
BIA Service
Tijdens Matexpo zal BIA een brede waaier aan diensten voorstellen die we ter plaatse of in onze werkplaatsen aanbieden. Daarbij gaat veel aandacht naar het gebruik van de machine- en servicegegevens.
Kom kennismaken met alle “Value Propositions” die ons specialistenteam u aanbiedt.

 

2017-06-28_11h10_18
Komatsu Europe viert zijn 50ste verjaardag in Europa, maar in het bijzonder in België!
Komatsu Europe werkt met een uitgebreid netwerk van fabrieken en verdelers, teneinde high-end producten te ontwikkelen, te vervaardigen en te verkopen in Europa en Noord-Afrika.
Komatsu en BIA leggen de klemtoon op innovatie en hebben verschillende eigenschappen gemeen zoals doorzettingsvermogen, efficiëntie en betrouwbaarheid, naar het voorbeeld van de Komatsu machines. Proud to perform: dit is het motto bij Komatsu sedert 50 jaar.

 

Kom eveneens kennismaken met onze machines van Metso – Tecnogen – Hatz en tal van andere constructeurs!  

 

Nuttige informatie:
BIA contact: BIA Sales – Tel: +32 (0)2 / 68 92 866 –  sales@biagroup.com
Schrijf u in en ontvang uw gratis toegangskaart via onderstaande link:
Voor meer informatie, gelieve de Matexpo website te raadplegen!