Binnenkort opening van een Komatsu Shop gewijd aan het Komatsu Utility gamma!

Komatsu Shop opening soon in Fleurus

Binnenkort opening van een Komatsu Shop gewijd aan het Komatsu Utility gamma!

March 7, 2017 Uncategorized

HET CONCEPT IN ENKELE WOORDEN …

Het idee is simpel! BIA creëert met de opening van zijn Komatsu Shop een showroom die volledig gewijd is aan de Utility machines van Komatsu. De bezoekers worden er binnenkort verwacht in een ruimte die speciaal voor de klanten is ingericht.

EEN RUIMTE MET DE FOCUS OP DE KLANT …

Deze winkel moet het de klanten mogelijk maken een blik te werpen op het Utility gamma van Komatsu en kennis te maken met de verschillende modellen.

Zoals bij een autodealer, krijgen klanten in de Komatsu Shop van BIA de kans om een Utility expert te ontmoeten en hem alle mogelijke vragen te stellen. Een ontmoeting tussen klant en expert die hen een stap dichter bij de praktijk brengt.

 HET UTILITY GAMMA IN HET KORT …

Het Utility gamma dat in de Komatsu Shop te zien zal zijn, betreft de “kleine Komatsu machines”. Het aanbod omvat dus minigraafmachines (van de PC09 tot de PC55), midigraafmachines (van de PC80 tot de PW118), schrankladers (van de SK510 tot de SK820), graaflaadcombinaties (van de WB93 tot de WB97) en compacte wielladers (van de WA70 tot de WA100).

MOGELIJKHEID TOT TESTEN VAN DE MACHINES …

Een machine in werking uitproberen, is duidelijk een vereiste van de klant. Vandaar dat deze nieuwe winkel uitgerust zal zijn met een testzone. De klanten die dat wensen, krijgen er de kans om plaats te nemen achter het stuur van een Utility machine en haar voordelen te ontdekken.

EEN VERKOOPPOOL VOOR TWEEDEHANDS EN VERHUURMACHINES:

Ook de machines van 2MAT, de BIA dochter die gespecialiseerd is in de verkoop van tweedehands machines voor burgerlijke bouwkunde, zullen in de Komatsu Shop te vinden zijn. Net zoals de verhuurmachines van MATRENT.

LIGGING:

BIA opent zijn nieuwe Komatsu Shop op de terreinen van zijn vestiging in Fleurus, in een ruimte van 1000 m2 die volledig in het teken staat van de 2MAT en Utility machines van Komatsu.

BINNENKORT OPENING …

De opening van de Komatsu Shop is voor heel binnenkort! Eind maart krijgt u de gelegenheid om de winkel te ontdekken. We houden u verder op de hoogte. Beloofd!