De ideale, hybride generator voor telecomsites!

nouveau-groupe_newsletter_nl

De ideale, hybride generator voor telecomsites!

February 7, 2017 Uncategorized

Ontdek de vele troeven van de “DC GENSET” van TecnoGen.


GEBRUIK:

Dit nieuwe “DC GENSET” stroomaggregaat werd speciaal ontworpen voor telecomvestigingen en levert een spanning van 48 Volt DC via zijn lithium-ferro batterijen van de nieuwste generatie.

Bijzonder aan dit hybride aggregaat is zijn grote autonomie op het terrein: parallel met de dieselmotor en de grote brandstoftank, kunnen de batterijen ook door zonnepanelen gevoed worden. Dit alles wordt simultaan beheerd door een ComAp besturingsmodule.

In thermische modus, de minste voordelige, bedraagt de autonomie minstens 680 uur!


STIL:

Wanneer de batterijen optimaal geladen zijn, stoot de generator geen lawaai uit. Het is pas wanneer het batterijpeil de inwerkingstelling van de motor vereist dat een geluid van 80 dBA (laag geluidsniveau) wordt voortgebracht.


ZUINIG:

Door voor een hybride generator te kiezen, beperk je het aantal werkuren in “energievretende” modus. De brandstof- en onderhoudskosten liggen dus lager.

Dit aggregaat is zodanig ontworpen dat het teveel aan opgewerkte energie niet verloren gaat! Elk overschot wordt opgeslagen in een batterijbank en verbruikt wanneer u het nodig heeft.


MILIEUVRIENDELIJK:

Dankzij deze hybride generator beperk je het brandstofverbruik.

Tegelijk ligt de uitstoot van broeikasgassen lager. Wat betekent dat u iets voor de natuur doet!