Filters

Moderne machines vereisen superieure filtratie voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Komatsu biedt een volledig assortiment filters, ontworpen om kleinste deeltjes te verwijderen en bieden waardevolle bescherming voor dure, uiterst nauwkeurige componenten in uw machines.

Luchtfilters

Schone lucht is essentieel voor aanhoudende hoge prestaties en betrouwbaarheid van de motor. Een luchtfilter is de eerste verdedigingslinie voor elke machine. Een inefficiënt luchtfilter zal stof in de verbrandingskamers toelaten, waardoor de prestaties worden verminderd en er ernstige en dure slijtage aan cilinders en zuigerveren ontstaat.

Brandstoffilters

Komatsu machines behoren tot de zuinigste ter wereld. Om deze prestaties te leveren, werken de brandstofpompen en injectoren bij extreem hoge druk en met extreem nauwe toleranties.  Ze mogen absoluut niet vervuild raken door vocht of stof in de brandstof want dit kan een ernstige impact hebben op de functioneren van de motor. De brandstoffilters van Komatsu zijn specifiek ontworpen voor Komatsu-motoren.

Motoroliefilters

Overmatig vuil en vocht in de olie leidt tot abnormale slijtage van motoronderdelen. De juiste filter verwijdert deze verontreinigingen om zo de prestaties en de levensduur van de motor te garanderen. De oliefilters van Komatsu zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke motor te voldoen.

Hydraulische / transmissiefilters

Hydraulische filters worden gebruikt in de koppelomvormer, transmissie-, stuur- en hydraulische systemen van de meeste machines. Deze systemen werken onder hoge druk en hoge temperaturen. Hydraulische filters verwijderen kleine partikels veroorzaakt door slijtage in glijdende onderdelen. Een verkeerde filter kan het hele hydraulisch systeem besmetting. Komatsu-filters zijn ontworpen om temperatuur- en drukvariaties binnen de hydraulische systemen perfect aan te kunnen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 id="79675" title="Lubrifiants Komatsu BEL-VL"]

[contact-form-7 id="77104" title="Lubrifiants Komatsu BEL-FR"]

[contact-form-7 id="72293"]