Stroomaggregaten


Ongeacht het merk van het stroomaggregaat of van zijn onderdelen, beschikt BIA over een ervaren team dat in staat is het onderhoud uit te voeren aan uw stroomaggregaat op de bouwplaats of aan uw noodaggregaat.

BIA Benelux, uw partner voor energieproductie, afgestemd op uw behoeften.

U wilt graag verzekerd zijn van een stabiele en continue stroomvoorziening en elke onderbreking op het net opvangen? U kunt zich geen onderbreking in de stroomvoorziening tijdens uw activiteiten veroorloven, om veiligheidsredenen of omwille van de continuïteit van uw industriële proces?

De Power divisie van BIA Benelux biedt u complete oplossingen aan voor een beveiligde stroomvoorziening en energieproductie. BIA is de exclusieve verdeler van de TecnoGen stroomaggregaten en HATZ motoren. BIA is tevens een hoogwaardige dienstverlener inzake onderhoud en interventies aan uw bestaande installatie, ongeacht haar herkomst.

Wat uw behoeften inzake energieproductie en een beveiligde stroomvoorziening ook zijn, BIA is een betrouwbare partner waarop u kunt rekenen. De POWER experten van BIA reiken u een compleet gamma oplossingen aan, gaande van de installatie en inwerkingstelling tot onderhoud en 24/7 interventies, evenals de terbeschikkingstelling van vervangaggregaten.

Steunend op de kwaliteit en reputatie van de TechnoGen en HATZ producten, levert BIA geïntegreerde en gepersonaliseerde producten die volledig op uw behoeften zijn afgestemd. U kunt zich in alle rust op uw business toeleggen en verzekerd zijn van continuïteit in uw stroomvoorziening.

Meer informatie aanvragen